De ce sa imi actualizez electronicele dincasa?

Ma tot gandesc sa imi schimb cateva gageturile!
O parte din mine imi zice sa le actualizez, iar cealalta parte din mine imi zice sa ma limitez la ce am  si asta nu din motive finaciare. Pentru simplu fapt ca  functioneaza
De ce as cumpara?



As cumpara deoarece sunt mai performante, mai actuale, design mai modern fata de acu 2 ani de cand am cumpat, display cu o rezolutie mai mare, baterie mai buna, conectivitate 3G / 4G, software mai nou , mai subtire, materialele din care e construit device-ul mai placute la atingere.
De ce nu as cumpara!
In primul rand pentru ca device-urile de acum vreo 2 ani indeplinesc aceleas sarcini ca cele de astazi. Pentru ca inca iti functioneaza, inca nu s-au stricat, pentru ca te-ai obijnuit cu acel produs.
Acum, folosesc un smartphone Motorola Defy, display de 3.7 inch camera de 5mpx si oficiial ruleaza Android 2.2 Froyo. Procesor de 800Mhz single core.
Ma tenteaza sa cumpar un smartphone LG Nexus 4, display de 4.7 inch, camera de 8mpx si oficial ruleaza Android 4.2 Ice Cream Sandwish. Procesor 1500Mhz quad-core.
Voi ce a-ti face? Eu sunt indecis. Si nu e vorba de bani. De ce v-ati cumpara ceva mai actual, daca ceea ce folositi inca merge si va puteti folosi de el?