Orange Pasadena - Unboxing / Review


Astazi va prezint Orange Pasadena [Alcatel One Touch 918]. Un smartphone ieftin de la Orange, cu softul modificat de Orange si codat tot pe aceasta retea. Fiind pe cartela PrePay [pentru ca e mai convenabila cartela decat abonamentul], am profitat acum 6 luni de programul Orange Phone Credit si am platit un pic mai mult de 150 ron. Pentru acesti bani, credeti-ma ca este un best buy.



Vine echipat cu un CPU de 650Mhz, 512 RAM, compatibilitate 2G si 3G, LCD TFT de 3.2 inch [180ppi], o rezolutie de 320x480p, MultiTouch [desi nu prea raspunde la 2 degetele odata - pinch to zoom], Camera de 3.15Mpx, WIFI b/g/n, Bluetouth v4.0, GPS, Rasdio FM. Sistemul de operare este Android 2.3.5, iar la capitolul baterie vine in cutie cu o baterie Li-Ion de 1300mAh.

Timp de 6 luni cat l-am tinut, am avut si bune si rele... mai mult rele. In primul rand am vrut un telefon de vorbit si SMS cu Android, touchscreen si sa ma tina bateria. Bateria ma tinea cam 3 zile cu vorbit si SMS-uri, fara sa stau pe internet. Pentru internet foloseam Motorola Defy, care in momentul de fata [desi il am de 2 ani si ceva] este mai bun, mai fiabil, mai rezistent, si performant decat Orange Pasadena. Defy-ul are ecranul de 3.7 inch, raspunde mult mai bine la comenzi decat Orange Pasadena. E drept ca pe Defy am "montat" CyaogenMod 10.1 [ Android v4.1.2 ] si care ii modifica procesorul lui Defy la 1Ghz in loc de 800Mhz cu care vine standard. ...Sa trecem din nou la Pasadena. Dupa ce am zis de bune [doar bateria], sa zicem si de nasoale. Marile probleme le aveam cand ma suna cineva si cand dadeam sa raspund imi pica semnalul si ca sa pot sa mai primesc semnal trebuia sa il resetez. Apoi trebuia sa sun eu pe acea persoana si sa imi cer scuze ca "i-am respins" [desi imi pica semnalul; ca sa nu ma fac de... jena]. O alta problema majora care am avut-o a fost faptul ca se incapatana sa mai trimita SMS-uri. Am repornit telefonul, al dat wipe data / cache, si reporneam cu sistemul chiel sa trimit acelas mesaj si nu vroia. trimitea doar cand vroia el. asa ca am hotarat sa divortam.

Era dragutel! Venea cu 2 carcase: una pe alb si cealalta pe negru. "Carcasele" erau compuse din capacul spate si o banda laterala. Asa ca eu le-am combinat. Capac negru, banda laterala alba iar fata unde era display-ul era negru.

Viitorul posesor sper sa se bucure de el, mai mult decat m-am bucurat eu de el.

Pachetul contine: Telefon Orange Pasadena, bateria de 1300mAh, incarcator Alcatel, cablu USB, handsfree, capac spate alb si unul negru; banda laterala alba si una neagra.

Avem si o poza cu continutul pachetului: