Pentru sanatatea dumneavoastra evitati...

Pentru sanatatea dumneavoastra, a copiilor dumneavoastra si a viitoarelor generatii de copii, evitati consumul de presa de scandal [ziare de scandal, emisiuni de scandal, spalatul rufelor de familie in public, promovarea de non-valori, promovare de... ]

In ultima vreme am vazut atat de multe emisiuni de rang 0 incat m-am hotarat sa scriu pe blog.



Sunt atat de multe persoane promovate ca vedete si de fapt ele nu au facut absolut NIMIC sa fie numite vedete. Singurele lucruri pe le fac aceste persoane sunt scandalurile, multa galagie pentru nimic, s-au cuplat cu o vedeta pentru ca mai apoi sa se vorbeasca de ea ca de o super vedeta... cand de fapt e un nimeni.

Din punctul meu de vedere o vedeta se poate numi vedeta daca ai o cariera in: muzica [cariera de peste 5 ani], in televiziune [dar nu o emisiune de scandal], radio, sport, actori.
Din punctul meu de vedere o vedeta nu se poate numi vedeta daca: esti iubita unui afacerist care isi spala rufele familiei in public, iubitu/a unui/unei cantarete, iubita/ul unui/unei prezentator TV cu experienta, de asemenea nu esti vedeta daca esti gagica de o noapte a unui fotbalist , din punctul meu de vedere nu esti o vedeta daca esti actor/actrita de filme de adulti sau pozezi goala intr-o revista pentru adulti sau fara de la pagina x sau asistenta TV a nustriu cui prezentator de cea mai joasa speta.

La bacalaureatul din 2013 am auzit printre alte perle ca modelul meu in viata e X sau Y. Pentru ca acele modele in viata nu se pot numi modele deoarece [in opinia mea] ele nu au facut nimic sa fie vedete in adevaratul sens. Daca ajungi sa zici ca modelul tau in viata e o non-vedeta, adica o nimeni asa vei fi si tu.... un /o  nimeni...

Decat sa va uitati la asemenea emisiuni in intervalul orar 16 - 19 mai bine uita-te la un film / documentar / emisiune de gatit sau poti iesi cu prietenii la  un suc / o bere / o plimbare pe jos sau cu bicicleta, sau o partida de sah / table / Monololy / Remmy, etc.

Decat sa va uitati la asemenea emisiuni in intervalul orar 21 - 00 mai bine faci un dus si te pui la somn.

NON VALORILE NU TREBUIE PROMOVATE SI NICI NU TREBUIE LUATE CA MODEL IN VIATA.