Rama foto + LCD Laptop = TV




Avand un laptop de 17 inch cu placa de baza prajita ocupand spatiu de mai bine de 3 ani, m-am decis sa imi iau inima in dinti si şurubelnita in mana si sa il fac bucati. Dupa vre-o jumate de ora de meşterit am ajuns sa am ecranul detaşat de restu calculatorului. 

Am ataşat mai jos pozele cu fata şi spatele ecranului dupa dezasamblare.

Pentru ca am vrut sa il foloses pe viitor, a trebuit sa gasesc o metoda ca sa fie utila dar si placuta vizual, asa ca am dat o fuga la IKEA si am luat o rama Ribba de 30x40 cm pentru ca era singura care era destul de mare sa intre ecranul.
Dupa ce am desfacut ambalajul am pus ecranul pe rama pentru a vedea cum va fi pozitionat.
Partea magica, vine acum, am cumparat de la chinezi un kit specific pentru ecranul meu care il transforma in televizor/monitor cu intrare pentru antena TV/ HDMI / VGA plus telecomanda.
Dupa nenumarate masuratori pe bucati de carton, pentru a nu taia cartonul decorativ, am ajuns la masuratorile finale, si am continuat sa tai cartonul decorativ ce a venit cu rama.
Am curatat sticla de la rama foarte bine, pentru ca urma montajul final.
In pozele de mai sus se vede cum am aranjat cablurile in pozitia finala.
Ca si produs final se poate vedea ca este functional si are aspect placut ochiului, şi se poate agata pe perete fiind de fapt o rama care are in plus un LCD de 17inch in ea.

Pentru mai multe detalii si informatii nu ezitati sa ma contactati

Prima data a fost postat pe Instructables.com in limba engleza (de catre mine Mesca Dan - waveboy2u).