Experienta neplacuta cu eMAG

La inceput de 2018 mi-am luat inima in dinti si am zis ca trebuie sa incerc si eu Google Home. Primul produs cu inteligenta artificiala de la Google. In momentul de fata sunt 3 produse Google cu inteligenta artificiala: Google Home mini, Google Home si Google Home Maxx.

Pentru ca la noi Google Home mini se aproprie ca pret de pretul recomandat de Google pentru Google Home (original), am zis ca merita sa incerc boxa de mijloc. La momentul la care cautam eu boxa mini era 380 lei, iar urmatoarea ca dimensiune era 600, am zis ca o iau pe aia de 600.
Comanda am dat-o pe 16.01.2018. Termenul initial de livrare era 25-26 ianuarie, iar mai apoi au schimbat-o cu 27-29 ianuarie. De fiecare data cand sunam si intrebam alt om din call center, fiecare imi spunea alt motiv al intarzierii.

La momentul scrierii articolului, inca nu am primit produsul. Plata am facut-o cu cardul, in data de 16, cand am dat comanda. Deci banii sunt la ei.

Cosmin stan, intr-un clip filmat pentru eMAG, de pe youtube spunea ca produsul ajunge in maxim 2 zile, e drept, e un clip ceva mai vechi.

Incepand de acum, o sa incer sa fiu cat mai activ pe blog, cu articole interesante.
toate cele bune,