XIAOMI MI Air Purifier 2



Este un purificator de aer de generatia 2 a celor de la Xiaomi. Are un designminimalist si elegant. Face ceea ce spune si numele, doar ca pe mine ma surprins.

In cutie: XIAOMI MI Air Purifier 2, Filtrul, Cablul de alimentare si un manual de utilizare in Chineza.






Dimensiuni: XIAOMI MI Air Purifier 2 520mm/240mm/24mm. Filtrul are un diamentru de 200mm si cablul de alimentare 150mm.

Capacitatea de curatare a aerului (CADR) este de 310m2/h si este recomandat pentru o suprafata intre 21-37m2.

Are senzor de verificare a calitatii aerului, temperatura si umiditate – Pentru a putea sa le vizualizezi in aplicatia dedicata (MI HOME). Pentru a putea vedea aceste informatii, aparatul mai are si un modul WIFI cu care sa il conectezi la internet si sa il poti vizualiza si comanda de la distanta.

Nu te gandi ca ar fi atat de gurmand cu electricitatea. In stand-by consuma 1,5W , iar la putere maxima iti va consuma 31W

Pe aparat gasim un buton in partea superioara ce controleaza cele 3 moduri de utilizare: AUTO / SLEEP / MANUAL. Tot acest buton poate porni si opri purificatorul de aer.

Purificatorul de aer are 3 tipuri de filtre: standard (albastru), antibacterian (mov) si antiformaldehida (verde). In pachet vine doar cu cel albastru.



Din aplicatia de pe telefon poti controla modurile de utilizare, poti ajusta viteza ventilatorului (inseemnand ca treci pe modul manual), il poti programa sa porneasca si sa se opreasca, vizualizezi caliatea aerului, temperatura, umiditatea si confortul din casa (daca e prea umed sau uscat aerul, daca e prea rece sau prea cald, etc.) si tot din aplicatie vezi cand ar trebui schimbat filtrul.


Am cumparat purificatorul in martie 2018. Fiind relativ rece afara, in majoritatea timpului am avut geamurile inchise. Am pus purificatorul la treaba in cateva situatii: dupa ce am gatit am apasat pe TURBO si in mai putin de 15 minute nu a mai fost niciun miros de prajeala. Am lasat apoi cateva zile (special pentru test) dormitorul neaerisit, inchis ca un borcan, dar cu purificatorul mergand continuu pe modul SLEEP. Rezultatul a fost surprinzator! Niciun miros in dormitor, mereu aer curat in dormitor.
Apoi am imprumutat aparatul unei persoane care are o alergie la ceva ce inca nu am descoperit la ce si din aceasta cauza tuseste noaptea. Dupa prima noapte de functionare a aparatului, acea persoana nu a mai tusit noaptea.


Pentru intrebari legate de acest produs va rog sa lasati in comentarii intrebari.
Daca vreti sa mai vedeti astfel de articole va rog sa imi spuneti. Daca le doriti video va rog sa imi spuneti si imi voi da toata silinta sa fac astfel de video-uri.
Multumesc!