6 aprilie 2013

Cum sa rulez Windows 8 pe AndroidAstazi va voi spune cum sa faci sa rulezi Windows 8 de pe Android.
Cautam de mult o astfel de metoda. Cum sa manipulez Windows 8 de pe Android iar astazi am gasit solutia!Deoarece tot continutul de pe sistemul Desktop nu il pot avea pe Android [tableta sau smartphone] si chiar de as fi avut totul pe Android nu as putea sa rulez tot. Spre exemplu: ma joc pe Facebook un joc ce pe sistemul android nu il pot juca, iar cum FlasPlayer oficial nu mai este in magazinul de aplicatii Google Play Store. Mai mult de atat, pe Android nu pot avea aceeas organizare ca si pe sistemul Desktop.

Solutia gasita de mine este: Splashtop
Instalati pe Android: Splastop Streamer
Instalati pe Windows: Splashtop 2 Remote Desktop .

Splashtop: platformele mobile compatibile: Android, Apple, Windows / Windows RT
Splashtop: platformele Desktop compatibile: Windows, MAC, Linux .

Mai intai trebuie sa descarcati si sa instalati programele pe ambele platforme. Apoi trebuie sa iti creezi un cont pentru a sincroniza platformele. Pormiti programele instalate, autentificati-va cu contul creat pe ambele platforme si gata treaba. Urmeaza distractia.

Odata cu porirea programului, poti sa consideri faptul ca ai o tableta cu Windows 8 versiunea desktop, cu  [in cazul meu] HDD 500Gb, 6Gb RAM, DVD-RW, tot ce poti avea pe un desktop si Logitech 5.1 X-530. Iar daca as conecta la tableta si o tastatura si un mouse wireless ar rezulta un "strutzocamila" de PC desktop, portabil cu tastatura, mouse si sistem de sunet 5.1 si toatee "fara" fir.

Tot ce ai nevoie pentru a face "strutzocamila": touter WIFI si doar optional legat la internet. Cu tat ai casa mai mica sau cu cat ai mai mult semnal la WIFI te poti indeparta mai mult de PC.

Tableta pe care am facut experimentul: Allview Alldro 3 Connect .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TEFAL Pro Express Care Anti-scale GV9071

Specificatii: