eMAG



eMAG este cel mai serios magazin online.
Cand am facut ultima achizitie de la ei m-au lasat fara cuvinte! ...si trebuie sa va povestesc si voua!

M-am hotarat sa cumpar si eu intr-un final, un webcam HD [review in cateva zile la acel webcam]. Uitandu-ma la ceas, vazand ca e trecut de ora 18, m-am hotarat sa fac comanda pentru produsul dorit, consolat cu ideea ca imi va ajunge produsul "poimaine"; stiind ca ultimele comenzi se fac pana la 18.

Ardelean din fire, trecut de ora 18, am inceput sa ma mai uit pe net de detalii tehnice, comparatii, etc. Apoi ma hotarasc ce sa cumpar, ma apuc sa dau click-uri in stanga si dreapta sa finalizez comanda. Eroare!... Refresch!... in final merge si comanda mea pe eMAG. Optez sa primesc SMS de instiintare cand ajunge curieru' si dau "Continuare".

Dupa 3 minute, sare telefonu de pe masa cu SMS de la eMAG: ...in data de ... [maine] intre orele 10-18 produsul comandat va fi livrat de catre curier!. WoW! Asta da miscare marca eMAG.

Sa fiu sincer, m-am simtit in felu urmator: Eu: vreau produsul " X ". eMAG: "Excelent, produsul dorit de tine tocmai il are deja curierul si in cel mai scurt timp ti-l va inmana"

Bravo eMAG !