Gandurile mele in legatura cu DSLR-urile

Spuneam in postul anterior ca doresc sa achizitionez un DSLR, toate bune si frumoase (cu exceptia ca nu stiu ce sa aleg), dar ajungem la capitolul bani, care este o problema mai mult decat serioasa. Pentru cine banii nu sunt o problema... sa imi dea si mie un DSLR moca ca zau nu ma supar.

Revenind la subiect, la un pret de peste 2000 ron cred ca trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a achizitiona DSLR-ul dorit.

Cred ca acest topic se refera mai mult la incepatori/amatori ca profesionistii folosesc alte "scule" mult mai scumpe.

Dar la o comparare mai detaliata a acestora (amatori/profesionisti) singura diferenta este "body"ul sau un termeni mai simplii aparatul in sine, dar la aceste aparate, camera nu este asa de importanta pe cum sunt obiectivele care ajung sa aibe un pret si de 10 ori mai mare decat al aparatelor.

"Candidatii" mei sunt Canon 550D, Canon 600D, Nikon D3100 si Nikon D5100. Bineinteles ca vreau aparatul al' mai tare din parcare, dar trebuie sa tin cont si de buget si si de nevasta din spatele meu cu facaletu in mana care ma intreaba ce dracie mai cumpar de data asta.

In urmatoarele posturi o sa fac si o detaliere a acestor aparate pentru a va informa si cu detaliile tehnice nu doar cu gandurile si parerile mele.

Published with Blogger-droid v2.0.4