Motorola Fire



Motorola FIRE este un telefon smart, ieftin, cu display de 2.8 inch si tastatura qwerty. Are un procesor de 600 Mhz, 256 RAM, este un telefon 3G, GPS cu A-GPS, Android v2.3, camera foto de 3 Mpx, Baterie de 1420mA si Radio cu RDS.

Motorola FIRE este disponibil la un pret de 550 ron, aici.
In primul rand vine cu o tastatura asemenatoare BlackBerry, ceea ce ii ofera o experienta de scris SMS / eMail-uri exceptionala. Desi tastele sunt mici, sunt asa bine inclinate incat nu vei gresi la scris. Iluminarea lor se face doar dupa apasarea unei taste. In afara de tastatura qwerty de  care dispune, mai are 3 taste fizice si anume cea de pornire/oprire / unlock si tastele de volum.

Trebuie sa vorbim si de partile proaste. Cel mai deranjant lucru la acest telefon este in momentul in care pornesti WIFI si vrei sa te misti prin meniuri, sau in browser. Are o intarziere la raspuns, destul de mare, deranjanta! In momentul navigarii pe internet, dai scrool in jos si atingi tastele senzitive, tastele senzitive vor reactiona; uneori atingi tasta HOME si iasa din browser! Un alt lucru nu prea placut dar cu care se poate trai este faptul ca amprentele se imprima pe carcasa si sunt foarte vizibile datorita faptului ca este un plastic glossy.

Pentru intrebari si comentarii va rog sa folositi comentariile!