Samsung Smart TV – de ce aş cumpăra unul?


Televizoarele Samsung sunt cele mai bine dotate TV-uri la ora actuala. Ca si dotari / pret sta cel mai bine in piata la ora actuala. Samsung Smart TV-urile au toate WIFI integrat. Pentru mine este una din dotarile de care am cel mai mult nevoie. Inainte sa descopar concursul, intram zilnic pe http://www.samsung.com/ro/ sa vad ce dotari au TV-urile pentru ca urmeaza sa imi cumpar unul [daca nu castig].

Studiind piata de TV-uri si uitandu-ma pe hartiuta mea de pretentii in momentul achizitiei am nevoie de cateva caracteristici pe care Samsung le bifeaza: Design SLIM, WIFI, telecomanda de pe o tableta sau un smartPhone, posibilitatea de inregistrarea emisiunilor pe un HDD Extern, senzor ECO, DLNA, Micro Dimming, Skype, Browser Web, Youtube, DVB-T/C/S.

Ma mandresc cu un TV Samsung cumparat de parintii mei in 1994 care merge si azi foarte bine si nu a fost NICIODATA in service. Am si un monitor de PC cu TV Tuner integrat, de mai bine de jumatate de an si sunt extrem de multumit. De aceea as vrea tot un Samsung de mari dimensiuni.

Deoarece sunt un cititor zilnic al stirilor din domeniul IT, in momentul descoperiri http://www.ronewmedia.ro/iab_mixx_awards/bloggers-corner am hotarat sa particip si eu.