Asus RT-N12-D1


De curand am achizitionat Asus RT-N12-C1. Este un Router / Repetoar / Acces point.
Cutia contine: Asus RT-N12-C1, 2 antene de 5db, 1 transformator, un cablu UTP, Manual de utilizare si un CD.

Update 1:
Pentru a nu mai intinde cabluri prin casa, dar pentru a lega la internet PC-urile din locuinta dumneavoastra, pe langa acest router va recomand Adaptor wireless TP-LINK TL-WN722NC. Adaptorul USB are si o antena de 4db pentru o receptie buna a semnalului si in incaperile indepartate de router.
----------------------

Deoarece am 2 routere D-Link [615 si un 815] aveam nevoie si de un Repetoar deoarece niciunul din cele 2 routere nu avea semnal suficient de bun ca sa pot folosi la etaj tableta, TV-ul, PC-ul, telefoanele. Deoarece placa dintre etaje este din beton si fier-beton, semnalul wireless nu ajungea suficient de putenic sus incat sa pot folosi toate dispozitivele de care am nevoie.
Asrtfel am ajuns la Asus RT-N12-C1. Avantajele acestui Asus sunt: pret foarte bun, anten 2x5db detasabile, functiile: Router / Repetoar / AP; este foarte usor de configurat [chiar si pentru incepatori].

IMPORTANT! Inainte sa folosesti acest router va trebui sa ii fac update de software [firmware] deoarece firmware-ul cu care vine din fabrica e foarte instabil!

Router = Router
Repetoar = Preia semnal WIFI si il "multiplica". [ex: acasawifi > acasawifi_prt - aceeas parola]
AP = Preia semnal WIFI si il transmite prin cablu [cablu UTP] la PC.

Pentru mai multe informatii / intrebari in comentarii intrebayi in comentarii.
Asus RT-N12-C1 - 140 RON