Sfaturi ca sa nu iei teapa la cumparaturile de pe internet

Pentru ca tot mai multa lume cumpara de pe internet, pentru ca teparii se reinventeaza si creeaza tot felul de site-uri de vanzari online, am pentru voi cateva sfaturi utile pe care sa le luati in considerare la cumpararea pe internet.

- Cumpara doar de la magazinele cunoscute chiar de alte site-uri au preturi mult mai avantajoase
- pe eMAG.ro exista eMAG Marketplace. Cand cauti un prouds iti arata si produse vandute de alte magazine, in afara de eMAG. In stanga ai un panou de filtre unde poti selecta sa iti afiseze doar produsele vandute de.... (aici selectezi magazinele pe care le cunosti ca fiind de incredere).
- Cumparaturile platite cu cardul, da! Dar doar pe magazinele cunoscute de tine. Daca produsul dorit este vandut de o firma de care nu ai auzit NU PLATI cu cardul.
- Inainte sa dai finalizare comanda, fa o poza ecranului in care sa se vada produsul, pretul, taxa de transport, data estimata de livrare (doar daca este posibil) si firma de la care cumperi.
- Daca produsul cumparat de la o firma de care nu ai auzit, inainte sa deschizi coletul care ti la inmanat curierul, porneste camera de filmat a telefonului si filmeaza cum deschizi cutia, sa se vada ce e in cutie, cum e ambalat si daca e ce trebuie.

Sper ca sfaturile mele sa te ajute, pe mine m-au ajutat in cateva situatii.
Toate cele bune!