Masina de spalat rufe Star-Light WMM-714A+++


Masina de spalat rufe Star-Light de 7kg si 1400 RPM

Folosesc aceasta masina de spalat de un an de zile si nu am avut niciun fel de probleme cu ea.
Masina e bine construita si intuitiva. In partea de sus unde este situat panoul de comanda avem un comutator rotativ ce muta intre programe (Bumbac, Sintetic, Baby Care, Blugi, Mix, Color, Evacuare, Stoarcere, Clatire si stoarcere, Lana, Delicate, Quick, Haine Sport, Spalat de mana, Bumbac Eco si Ciclul meu).

Afisajul si cele 6 butoane
Butoanele: Pornire intarziata, Temperatura, Rotatii, Spalare Rapida, Clatire suplimentara si Prespalare.
Apasand in acelas timp pe Temp si Spin, oprim toate sunetele masinii. Iar daca apasam pe Extra Rinse si Pre Wash, blocam accesul pentru copii.
In dreapta afisajului mai avem 2 butoane albe: On/Off si Start/Pause
Pe afisaj putem urmari timpul pana la finalizarea ciclului de spalare, viteza de centrifugare, temperatura, timpul intarzierii.

Dupa un an de utilizare sunt multumit. Pentru 1100 ron platiti, pentru 7kg, pentru 1400 rotatii, pentru A+++ eu zic ca e un best buy.

Cateva caracteristici. Clasa de eficienta energetica A+++, Clasa energetica la spalare , A.
Diametru hublou 30cm. Dimensiuni: Inaltime 85cm; Latime 59,5cm; Adancime 49,5cm. Greutate: 61Kg. Zgomot: Spalare 59db, Centrifugare 78db,

Un video v-am filmat aici: https://youtu.be/RFUPh18e-Qw

Daca doriti o masina de spalat rufe : https://l.profitshare.ro/l/4765486

Daca doriti sa ma ajutati sa mai pot sa fac astfel de video-uri, puteti cumpara orice de pe eMag accesand link-ul urmator:  https://l.profitshare.ro/l/4765491

Va multumesc!