26 ianuarie 2018

Sfaturi ca sa nu iei teapa la cumparaturile de pe internet

Pentru ca tot mai multa lume cumpara de pe internet, pentru ca teparii se reinventeaza si creeaza tot felul de site-uri de vanzari online, am pentru voi cateva sfaturi utile pe care sa le luati in considerare la cumpararea pe internet.

- Cumpara doar de la magazinele cunoscute chiar de alte site-uri au preturi mult mai avantajoase
- pe eMAG.ro exista eMAG Marketplace. Cand cauti un prouds iti arata si produse vandute de alte magazine, in afara de eMAG. In stanga ai un panou de filtre unde poti selecta sa iti afiseze doar produsele vandute de.... (aici selectezi magazinele pe care le cunosti ca fiind de incredere).
- Cumparaturile platite cu cardul, da! Dar doar pe magazinele cunoscute de tine. Daca produsul dorit este vandut de o firma de care nu ai auzit NU PLATI cu cardul.
- Inainte sa dai finalizare comanda, fa o poza ecranului in care sa se vada produsul, pretul, taxa de transport, data estimata de livrare (doar daca este posibil) si firma de la care cumperi.
- Daca produsul cumparat de la o firma de care nu ai auzit, inainte sa deschizi coletul care ti la inmanat curierul, porneste camera de filmat a telefonului si filmeaza cum deschizi cutia, sa se vada ce e in cutie, cum e ambalat si daca e ce trebuie.

Sper ca sfaturile mele sa te ajute, pe mine m-au ajutat in cateva situatii.
Toate cele bune!

Experienta neplacuta cu eMAG

La inceput de 2018 mi-am luat inima in dinti si am zis ca trebuie sa incerc si eu Google Home. Primul produs cu inteligenta artificiala de la Google. In momentul de fata sunt 3 produse Google cu inteligenta artificiala: Google Home mini, Google Home si Google Home Maxx.

Pentru ca la noi Google Home mini se aproprie ca pret de pretul recomandat de Google pentru Google Home (original), am zis ca merita sa incerc boxa de mijloc. La momentul la care cautam eu boxa mini era 380 lei, iar urmatoarea ca dimensiune era 600, am zis ca o iau pe aia de 600.